Ιστορία

Η Delta Duct Dermitzakis ιδρύθηκε το 2014 από τον Νικόλαο Δερμιτζάκη με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Αχαρνών. Από το 2014 μέχρι σήμερα, σε συνεργασία με εδραιωμένες τεχνικές εταιρείες, έχει αναλάβει έργα συστημάτων εξαερισμού – κλιματισμού, μικρής και μεγάλης κλίμακας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εγκαταστάσεις

Η Delta Duct Dermitzakis διαθέτει μια αυτοματοποιημένη μονάδα κατασκευής αεραγωγών στη Βιομηχανική Περιοχή Αχαρνών, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε πλήρη  παραγωγική λειτουργία ένα νέο εργοστάσιο σε ιδιόκτητο οικόπεδο 21.000 τ.μ. στα Οινόφυτα, το οποίο θα καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς αλλά και του εξωτερικού.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η δημιουργία ενός πρότυπου εργοστασίου παραγωγής κυκλικών αεραγωγών αλλά και ορθογωνικών αεραγωγών, καθώς και η λειτουργία τμήματος logistics.

Όραμα

Η Delta Duct Dermitzakis συνεχίζει την ανοδική της πορεία θέτοντας ως στόχο την είσοδό της σε νέες αγορές, εντός και εκτός συνόρων. Επενδύοντας στρατηγικά στον πιο προηγμένο εξοπλισμό αυτοματοποίησης και εκσυγχρονισμού  της παραγωγής, η εταιρεία  προσβλέπει στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με εμβληματικά έργα. Στα μελλοντικά σχέδια της Delta Duct Dermitzakis είναι επίσης η δημιουργία υποκαταστημάτων παραγωγής σε νέες γεωγραφικές ζώνες, με προτεραιότητα στις περιοχές όπου έχει αναπτύξει ισχυρό πελατολόγιο.

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιό μας. Η ομάδα της Delta Dermitzakis είναι το συγκριτικό πλεονέκτημά της και ο καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας για την υλοποίηση έργων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Παράλληλα με την αυτοματοποίηση της παραγωγής της, η Delta Dermitzakis επενδύει και στην κατάρτιση του προσωπικού της, στοχεύοντας σε ακόμα υψηλότερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.